utorak, 18. lipnja 2013.

Smoked by Urban Decay


Moja prva Urban Decay paleta je stigla :D !!


U.Decay palete gledam već neko vrijeme jer primjećujem da se koristi u skoro svim tutorialoma i lookovima a po onome što sam imala priliku vidjeti sjenila su zaista pigmentirana i rekla sam da ću kad tad imat jednu takvu paletu pa da se i sama uvjerim :D

Napokon moja velika želja se ostvarila !!!

Nije naručena preko E-bay-a, već preko Mojekrpice.hr !
Preko e baya su dosta skupe takve palete a još kad vidiš i shipping zavrti mi se u glavi i odmah razmišljam šta bi sve drugo mogla kupiti za tu cifru pa odustanem...no prošli tjedan sam slučajno otvorila stranicu od Mojiekrpica.hr i zujala da vidim šta sve ljudi prodaju, i moram priznat da sam ostala ugodno iznenađena kad sam shvatila da ima npr Chanelovih pudera po 100, 200 kn, parfema po odličnim cijenama, te koje kakvih stvarčica koje zaista nisu skupe !

Nakon što sam prelistala sav makeup pred sam kraj se pojavila ova ljepotica :D !!
Taj čas sam se registrirala na Mojekrpice jer je to bila samo takva prilika !
Ova prekrasna Smoked paletica me koštala 200 kn, s time da sam naišla na zaaista oodličnu curku koja ju je prodavala i još mi je poklonila i Urban Decay crnu olovku za oči :) ma di češ bolje ! Hvala jooj puuno !! ;)
Paleta je poslana prošli četvrtak i stigla je jučer :)
Kako je poslana putam Tisak paketa, svaki dan kroz ta 4 dana sam bila na Tisku, gnjavila tete da li paket stigao(vjerojatno su me već zapamtile :/) ps.Tisak me oduševio sa tom opcijiom slanja i preuzimanja paketa preko njihovih kioska i definitivno ću koristiti tu uslugu u buduće !

Čekanje i isčekivanje se isplatilo !!!!

Još ju nisam pošteno isprobala, jer mi traju ispitni rokovi, ali čim to sve završi, mislim da će biti koje kakvih lookova :D

Paleta se sastoji od pretežno tamnijih nijansi, što meni osobno odgovara :)
Ima 4 mat sjenila i 6 prekrasnih sjenila s laganim shimmerom!! Isprobala sam pigmentiranost sjenila i oduševila sam se, mislim da će ovo biti jedna duga i lijepa ljubav :)

Za sada su se sva moja očekivanja ispunila što se tiče izgleda palete i pigmentiranosti sjenila a kasnije ću ispitati postojanost, kvalitetu odnosno koliko se dobro blendaju (iako ne sumnjam :D) i naravno lookove koji se mogu napraviti s ovom ljepoticom pa ću vas o svemu i obavijestiti :D

Za kraj evo par slikica pa da vidite zbog čega sam s nestrpljenjem čekala jučerašnji dan :)Ako imate kakve ideje za lookove napišite u komentar :)

Pusa i pozz do sljedećeg posta :*

Nema komentara:

Objavi komentar